28 Şubat 2014 Cuma

YAPMA!



Cinsel tacizi çok yakınından görmüş biri olarak söyleyebilirim ki hayatın boyunca unutamazsın. Bazen bir film izlerken, bir şarkı dinlerken ne bileyim ya yemek yerken bile aklına gelir. Sebepsiz dengesizlikten ağlıyomuşsun gibi görünür dışardan bakıldığında, halbuki nedeni büyüktür ve öylesine yakar ki içini yaşamayan birine anlatması da anlamasını beklemekte zordur.
Hayatının belli bir dönemini ciddi güven problemiyle geçirirsin.. Karşına çıkan herkes senden faydalanmaya çalışıyormuş gibi gelir. Her bakışta her sözde art niyet ararsın. Kimseye anlatamazsın çünkü önceleri kendi ayıbın sanırsın. Çok edepli büyütüldük ya bok varmış gibi, büyüğe bağırılmaz o sevdiğinden öyle yapıyo gibi gerzekce muhabbetlere maruz kalıyoruz. Hani olur ya ergenlik döneminde kızların göğüsleri büyürken çıkar bi lüzumsuz eller 'Ayyy maşrapa kapat seninki de o kadar büyük olsun' diye. Ergen genç yerin dibine girerken anne/akraba/etrafta kim varsa artık 'Aaaa seviyo kızım, şaka yaptı kızım, ne var bunda yavrum surat asma' gibi ezbere bıdı bıdı ederler..
Ulan yurtdışında milletin bebesine yan gözle bak götünü keserler bırak memesini avuçlamayı.. İşte bu bilinç bizde oluşmadığı için uzun bir zaman tacizin bir sevme biçimi olduğunu zannediyorsun.
Çocuklara, ergenlere önce şunu öğütlemek gerekiyo İSTEMEDİĞİN HERHANGİ BİR DAVRANIŞA MARUZ KALDIĞINDA BAS ÇIĞLIĞI. Evet bas çığlığı, dikkat çek yapamasın dokunamasın kimse sana.
Sabah sabah moralim çok bozuldu (artık haberde mi okumasam diye düşündüm valla)

http://www.mynet.com/haber/yasam/kbus-evinde-7-cocuk-1080026-1

Şimdi bu pezevenk onca çocuğu yıllar boyu üzerinden atamayacağı bir travmaya sürüklemiş ve aldığı ceza 8 yıl!!! 8 yıl nedir ya? S.kip attığın bir ömrün yanında küfür gibi değil mi 8 yıl?
Yemin ediyorum sabah sabah sinirimden başım ağrıdı.

Herkesten özel ricamdır. Çevrenizde suratı asık içine kapanık sebepli sebepsiz vara yoğa ağlayan gençleri 'ergen tripleri' diye yorumlamadan önce ne derdi varmış hiç değilse 1 kere sorun. Belki kimseye anlatamadığı bie derdi vardır, belki çözümüne yardımcı olabilirsiniz. Bu madde bağımlılığından tutun tacize kadar bir çok şey sebep olabilir.

Neyse bir Cuma gününü hiç eden bu piç kurusunu dilerim hapiste linç ederler ya da ne biliim g.tüne şiş falan sokarlar.İt!

5 yorum:

  1. İçtenliğine kurban. Allah en güzel temizlenmeyi sapıklara da öür tarafta bol bol verir inşAllah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım öyle olur, umarım bu yaptıkları yanlarına kar kalmaz.. Bu itlerin hapse girmesi beni zerre tatmin etmiyor çünkü
      Yine gel eline sağlık yavrum.

      Sil
    2. Cok güzel yazmissin. Böyleleri üremesin. Gebersin

      Sil
  2. boyle serefsizlerin elini kolunu sallayarak disarida gezmesi beni oldukca rahatsiz ediyor.Allah belalarini versin.bunlari hapis de islah etmez(((

    YanıtlaSil